25. Persikomousse

Denna moussen tyckte jag blev supergod, tyvärr försvann smaken rätt mycket när jag la den som fyllning på en tårta. I efterhand skulle jag nog ha föredragit att äta den för sig själv. 
 
Ingredienser
♥ 2 dl persikopuré (ca 4-5 persikohalvor på burk), jag tog nog lite mer än det
♥ 80 g florsocker
♥ 4 gelatinblad
♥ 3 dl grädde
 
Instruktioner
Lägg gelatinbladen i vatten enligt instuktioner på paketen. Mixa persikor till en pure. Vispa grädden. Ta upp och värm gelatinbladen i en kastull till de smält och blanda ner i persikopurén. Blanda ihop grädden och persikopurén försiktigt. Ställ i kyl för att stelna. 
 

Söta ord

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0